Önskeinlägg?

En vänlig själ önskade sig ett inlägg i en kommentar tidigare idag. Den önskan ska vara min lag! Insåg också att det är flera år sedan jag haft frågestund eller aktivt erbjudit möjlighet att önska inlägg. Så nu gör jag det. Vad vill du att jag skriver om? Vad vill du läsa om? 

Jag lovar att svara på nästan alla frågor. Nästan eftersom jag på något slriftskolläger för mycket har lovat alla frågor. Fjortonåriga pojkar ställer inte alltid bara rumsrena och angenäma frågor. 

7 reaktioner på ”Önskeinlägg?

  1. Jag är nyfiken på hur du utvecklades från att vara en som inte springer (om jag förstått dina blogginlägg rätt) till att vara en som springer t.o.m. halvmaraton? Hur går en sådan förvandling till? Hur hittar du tiden, lusten och orken för träningen? Hur mycket tränar du? Jag skulle själv gärna vara en som springer, men tycker det är så erbarmligt tråkigt… Tack för svar och eventuell träningsinspiration/- tips! 🙂

  2. Jag skulle gärna höra om hur det är att bo i Helsingfors och ha alla släktingar i Österbotten (eller på annan ort). Alltid intressant att höra om andra som är i samma situation som en själv!

  3. Åh, jag vill också veta hur man blir en som springer! I hopp om inspiration för denna latasock. Men ett annat önskemål: Hur är du som lärare? Jag vet att ditt yrke är viktigt för dig (och jag förstår precis varför, eftersom jag har valt samma.) Vad är viktigt för dig? Vilka områden har du som du alltid dröjer kvar vid och vilka skyndar du förbi?

  4. jag skulle gärna vilja läsa ett öppet och ärligt inlägg och hur det känns att vara mamma. Allt från det underbara till det svåra. Mamma är gärna något jag vill vara bra på, men tanken att bli en är väldigt skrämmande.

  5. Kan du berätta om vuxenbilvande och hur du ser på att göra avgörande livsval, flytta hemifrån, studera och hitta en partner?

  6. Jag skulle önska att du beskrev din dag som lärare. Vad innehåller den av förberedelser etc. Hurdan arbetstid har du. Måste ni sitta kvar och arbeta viss tid efter lektionstid? Vad är positivt/negativt med skolan i Finland? Vad skulle du vilja se för förändringar?

  7. Hej, dina texter är så vackra, innehållsrika o tankeväckande. Tack för dem. Önskar egentligen inget mer men nu när du frågar så är jag nyfiken på följande. Med en vädjan om att du tolkar detta positivt, som du så fint skrev i senaste inlägget. Ingen kritik bara en ärlig nyfikenhet. Hur hinner du tänka (?) alla dina tankar o hur hinner du få ner dem på datorn (el bok). Med barn, hem o man som är borta en del om jag förstått det rätt. Hur gör du? Med värme från en som inte känner att hon hinner med sig själv i vardagen o familjelivet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s