Låg och sorgsen

Elva nätter i sträck har vi somnat under samma tak som andra människor. Men nu har Fredriks syster och hennes döttrar återvänt till sitt hem och därmed har vi återvänt till verkligheten på riktigt, landat i vardagen på allvar. Gårdagen var på sin höjd en mellanlandning.

Är det kanske därför jag känner mig lite låg och sorgsen nu? För att det alltid är lite svårt att landa när man flugit fritt? Eller är det för att den här landningen på många sätt blir hård då studentprov ska lämnas in samma vecka som familjens kisijobb visar sig från en av sina fulare sidor? Eller är det för att jag inte har sprungit på två dagar och det nu rycker i benen? Eller är det helt enkelt för att mitt hår borde ha tvättats senast igår men fortfarande är smutsigt?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s