Lagda i våra händer

Jag gjorde om och jag gjorde rättare. Tänk att jag kände mig så usel i mitt föräldraskap igår att det kändes bättre idag fast jag missade Arvids första dagisjulfest och kom hem från jobbet först efter att han somnat. Det säger ingenting om hur bra jag var idag men massor om hur dålig jag faktiskt var igår.

Föräldraskap. Nog är det ju sådant som gör en ödmjuk.

Aldrig någonsin kommer jag att kunna förtjäna mina barn.

Aldrig någonsin får det betyda att jag slutar försöka förtjäna dem.

Tänk att deras liv är lagda i våra händer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s