Den bästa av fäder

I vårt hem firar vi idag den bästa av fäder. Och jag vet att det står världens bästa pappa också på andra farsdagskort men jag inbillar ju mig att de korten är lite mera subjektivt skrivna än våra kort. För nog är han något alldeles extra, denna man som är far till mina barn.

Var han den bästa tänkbara pappan eller blev han det genom de val vi gjorde? Det lär vi inte få veta. Han kan inte allt, gör inte allt och är inte allt. Förstås. Men allt det han kan, gör och är har gett våra barn en pappa som slår det mesta jag sett i fadersväg.

När jag ser hur våra barn tittar på honom vet jag att han gjort en massa saker rätt. De förväntar sig allt av honom. De är helt medvetna om hur mycket han älskar dem.

Den man vi idag uppvaktade med ödmjuka gåvor och Ekorrn satt i granen (det finns onekligen utrymme för att uppfinna en farsdagssång) är den man jag skulle välja som pappa till mina barn. Idag och alla andra dagar.

Och det finaste med farsdag är väl att så många andra känner precis som vi. Att det finns så många pappor som är bäst i världen. Må alla barn få ha den bästa i just sin värld!

IMG_9138.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s