Två år och två dagar

I två år och två dagar har Arvid förgyllt jorden med sin närvaro. Jag har fortfarande svårt att förstå att det kan vara så enkelt med en människa till i familjen. Han har verkligen inte kostat mycket. Men gett massor.

I vår familj har vi en mycket liberal inställning födelsedagsfirande. Vi firar när och som det passar bäst. I torsdags blev Arvid firad på dagis. Igår hade vi kalas här hemma med nästan bara vuxna gäster och med idol-jatkot. Hur roligt som helst även om födelsedagsbarnet själv missade största delen av festen. Eller vadå även om? Kanske det var just därför kalaset var så härligt.

Idag ska vi sjunga för honom på morgonen. För både igår och i förrgår hade vi tidiga morgnar och vi ville inte stressa bort kalasmorgonen. Så idag blir det av. När det passar bäst. Jag och kalasbarnet har varit vakna i en dryg halvtimme, jag hör honom sjunga och prata. Fredrik och Ingrid sover ännu, jag ger dem några minuter till. Sedan smäller det.

Vår älskade Arv firas för tredje dagen. Det är han värd, denna älskade lilla som betyder allt och lite till.

IMG_0624.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s