Alla fyra

Idag vaknade vi hemma. Alla fyra. Till en veckoslutsmorgon. Och det var första lediga dagen på sex veckor som alla fyra vaknade hemma. Första morgonen på sex veckor när alla var samlade och ingen måste iväg nästan genast. Magiskt.

Visst var det vanligt strul också. Arvid svalde några tuggummin. Skrek en del. Det var en hel del härjande och bökande i sängen. Tre av fyra ville egentligen bara få läsa ifred. Den fjärde ville det verkligen inte. Och ville inte heller låta någon annan.

Ändå vilade en tacksamhet över hela morgonen. Ingen for iväg. Alla var tillsammans. Vi hade flera kravlösa pyjamastimmar och ingen mindes riktigt hur gott det är.

Advertisements

2 thoughts on “Alla fyra

  1. Vilken tur att ni har nån som inte läser! Otroligt att Ingrid redan väljer att läsa. INGEN av mina barn väljer att läsa, NÅGONSIN, och de är vuxna och nästan vuxna. Jag känner mig som ett freak som vill läsa då jag har tid över.

    • Hon läser så otroligt mycket att jag ibland oroar mig för att hon snart kommer att tröttna. Det får inte hända! Har något av dina barn läst i något skede men sedan slutat eller ville det sig aldrig?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s