Hur trött jag är

Peppe brukar med rätta lyfta fram det faktum att det är fullkomligt ointressant att läsa om hur stressade och upptagna folk är. Jag håller egentligen med och ska därför variera mitt blogginnehåll genom att idag istället berätta om hur trött jag är.

Under eftermiddagsvilan idag sov jag i drygt en och en halv timme. Bara det är ju nästan ett trötthetstecken, sällan sover jag så länge mitt på dagen. Men idag somnade jag hela fyra gånger under den där vilan och det är ju nog lite imponerande. Ingrid väckte oss med små ärenden mitt i sömnen och först fjärde gången det hände somnade jag inte om.

Så trött.

Men betydligt mindre förkyld. Tror jag. Om vi följer mönstret (hoppas inte för det är ett dåligt mönster) kommer jag att vakna imorgon och vara sämre igen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s