Resa med familjen

Efter en sommar i hemlandet började jag häromdagen drömma om en liten resa till Sverige. Med familjen. En kryssning. Typ.

Idag reste vi till Sveaborg. Fick känna på reslivet med den här gruppen som är vår familj. Det var inte vackert och det var inte roligt. Arvid fungerade inte alls. Ville bara springa omkring i spårvagnen. Stå på bänkarna. Hoppa ner. Byta plats. Gå längre bak. Längre fram. Hojtade och sprattlade och skrek.

Varje minut med Arvid på spårvagn var min puls högre än under intervallpasset några timmar tidigare.

Inte okej.

Min dröm om familjekryssningen dog någonstans på en hållplats mellan Bortre och Främre Tölö.

Kanske sedan när Arvid börjat skolan. Kanske

2 reaktioner på ”Resa med familjen

  1. Jag känner igen känslan. Sveaborg är en väldigt viktig plats för mig och min man för vi träffades där första gången. Vi var där med 3 barn då de var 10 år, 8 år och 4 år. Det funkade inte alls. De tyckte att det var väldigt tråkigt och gnällde på allt. Det var konstigt för de hade redan vandrat i skogen o.s.v. Efter det har vi inte rest till Sveaborg med hela familjen. I morgon viger jag ett par där. Det blir härligt!

    • Egentligen är det förståeligt att det blev som det blev. Efter första höstveckan var ingen sitt bästa jag och vi borde antagligen ha stannat hemma. Bättre lycka nästa gång! Hoppas, hoppas, hoppas jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s