Jobbet är bäst

Bäst just nu: att vara tillbaka på jobbet. Jobbet är inte bäst i juni, juli och augusti. Jobbet är bäst när det är lätt att stiga upp på morgnarna, när man mer eller mindre studsar till skolan och när man klockan fyra ser tillbaka på en dag med många möten och många skratt.

Jag har inlett mitt sjätte läsår som modersmålslärare och är minst lika förtjust som jag var i början av mitt första. Jag är redo att jobba hårt och målmedvetet. Jag vet att det är värt det. Jag vet att de är värda det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s