Jobbet är bäst

Bäst just nu: att vara tillbaka på jobbet. Jobbet är inte bäst i juni, juli och augusti. Jobbet är bäst när det är lätt att stiga upp på morgnarna, när man mer eller mindre studsar till skolan och när man klockan fyra ser tillbaka på en dag med många möten och många skratt.

Jag har inlett mitt sjätte läsår som modersmålslärare och är minst lika förtjust som jag var i början av mitt första. Jag är redo att jobba hårt och målmedvetet. Jag vet att det är värt det. Jag vet att de är värda det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s