Mycket nu

Jag för en vecka sedan när folk frågade om det är mycket nu inför skolavslutningen: ”Nej, inte alls egentligen. Jag tycker faktiskt att det går bara bra. Vi har ju fem perioder i gymnasiet och att avluta den här perioden är inte värre än att avsluta andra perioder. På ett sätt lättare faktiskt eftersom man inte ska starta nya kurser direkt därpå. Nu är det bara att knyta ihop det här och sedan är det sommarlov.”

Jag idag när jag läser mina ord från förra veckan: ”Hur tänkte jag då???”

En reaktion på ”Mycket nu

  1. Det är inte alltid lätt att vara en optimist 🙂 Krafter och allt gott till dig! Snart är det ett härligt och långt sommarlov!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s