Kvinnan som ville döda

Jag säger inte att det är en förmildrande omständighet. Absolut inte. Att planera ett dåd som skulle kosta en massa oskyldiga unga människors liv är på alla punkter förkastligt, brutalt och fruktansvärt.

Men något i mig brast faktiskt när jag läste att kvinnan som ville döda fick besök av mannen som också ville döda. Och att det var första gången på sju år som någon besökte hennes hem.

Hur många av oss har ens tillstymmelsen av förståelse för hur hennes liv sett ut? Jag säger inte att det inte ger oss rätt att döma, men jag säger åtminstone att jag inte har en aning. Inte en aning alls.

Igen en gång påminns jag om hur bristen på kärlek i nästan alla fall är den största orsaken till de farligaste problemen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s