Tankar en tisdag

– Just nu tar jag mycket hellre regn och mörker och rusk och plus åtta än snö och kyla. Så är det bara. Om någon vill anmäla avvikande åsikt får denna någon gärna göra det, men jag kommer på inga villkor att ändra uppfattning. Snön och kölden får gärna hålla sig långt borta fram till jul. Åtminstone.

– Blondinbella har fått en bebis. Jag är inte en finare eller mera avancerad människa än att jag:

a. vet det

b. tycker det är roligt

– Som bäst jäser min semledeg, en deg som jag arbetat ihop enligt Linns recept. Jag hällde frimodigt i mysli utan att kolla hurdan mysli det var. Märkte först sedan att det var mysli med både cornflakes och riskrisp i. Det kan ju omöjligt vara ett plus. Hur stort minus det är får folket avgöra senare ikväll.

– För ganska precis ett dygn sedan föll en börda från våra axlar, en börda i form av dagvård för Arvids del. Jag återkommer om detaljerna. Det blev inte som vi hoppades i första hand, men det kanske kan bli riktigt bra i alla fall. Just nu är det så extremt skönt att bara veta så man kan börja tänka sig livet 2014 igen.

En reaktion på ”Tankar en tisdag

  1. Jag föredrar också +6 och regn i stället för -3 och snö. Men ingen på min arbetsplats förstår mig. De mobbar mig och tycker jag är konstig som vill ha plusgrader. De tänker inte på allt besvär det blir med kylan – mera kläder, hala vägar, skrapa rutor på bilen, motorvärmare, kallt i ansiktet, osv, osv. Det är ju bra att veta att det finns nån annan än jag som tycker om senhöst i stället för vinter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s