Känslosvall

Åh, denna känsliga själ som är min. Som gör det lilla stort. Som registrerar allt, som känner allt. En torsdag som idag har jag gått igenom hela registret. Jag har sett, mött och känt glädje, tacksamhet, sorg, stolthet, passion, ödmjukhet, engagemang, sorg, besvikelse, rädsla, oro, villrådighet, skam, frustration, ensamhet.

Och just nu när jag landar i min säng är jag nästmest av allt trött. Till och med en härdad kvinna kan möta sitt överkänslosvall. Allra mest av allt är jag ändå tacksam. Från djupet av mitt hjärta tacksam över att alla de som fick mig att känna allt detta finns i mitt liv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s