Sömnens land

När jag blir stor ska jag lära mig att somna utan att Fredrik finns i närheten. Om sex och en halv timme ska jag morgonpromenera i Oslo och här ligger jag och är inte ens nära sömnens land. För det är så svårt när jag inte hör en fotbollsmatch i bakgrunden, när jag inte vet att han kommer att ligga nära när jag vaknar till första gången i natt.

Fast egentligen vill jag inte lära mig alls. Egentligen vill jag ju alltid somna med honom i min närhet.

One thought on “Sömnens land

  1. Kommer du till Oslo? Njut sv staden tänk här har jag bott i 10 år nu …
    Idag är det dock en sur vind men igår var det alldeles ljuvligt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s