Sömnens land

När jag blir stor ska jag lära mig att somna utan att Fredrik finns i närheten. Om sex och en halv timme ska jag morgonpromenera i Oslo och här ligger jag och är inte ens nära sömnens land. För det är så svårt när jag inte hör en fotbollsmatch i bakgrunden, när jag inte vet att han kommer att ligga nära när jag vaknar till första gången i natt.

Fast egentligen vill jag inte lära mig alls. Egentligen vill jag ju alltid somna med honom i min närhet.

En reaktion på ”Sömnens land

  1. Kommer du till Oslo? Njut sv staden tänk här har jag bott i 10 år nu …
    Idag är det dock en sur vind men igår var det alldeles ljuvligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s