Chokladkex

Ingrid fick påsklov idag. Ett hela två veckor långt lov. Hennes dagiskompisar såg alldeles förvirrade ut när hon lämnade dagisgården med garnkycklingen i en hand och påskgräset i den andra ropandes Glad påsk! I en liten människas värld känns påsken säkert ganska avlägsen ännu.

Själv fick jag studenprovslov idag. Ett hela tio och en halv månad långt lov. Jag läste igenom årets essäer det sista varvet och fyllde i blanketter. Låste in dem och kan inte mera. Bara hoppas.

Vi firade våra lov med den blåsigaste parkvistelsen i mannaminne. Och sedan med hamburgare. Och sedan med bulle. Och sedan med chokladkex. Jag har bokstavligen levt på chokladkex i flera dagar. Det enda jag verkligen kommer att sakna med att inte hela tiden borda/kunna läsa studentprov är chokladkexen som livsstil.

Nå. Om tio och en halv månad igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s