Riktiga kameran

Stackars Arvid som är född i en tid när vi bara fotograferar med telefoner. Dessutom med telefoner som fyllt tre år och vars kameror är just precis så bra som man kan förvänta sig av telefonkameror med ett antal år på nacken. Några få gånger har vi tagit fram den riktiga kameran och förevigat vår son med lite fler pixlar och lite bättre ljus. Ta del! Men var beredd på att de av någon skum orsak kommer i en helt annan ordning än logisk och kronologisk.

DSC_0011

När han föddes. Några minuter ung och ljuvligt skrynklig. Och en mamma som känner mest förvåning  när hon ser bilden. Tänk att det kan gå så smidigt och enkelt att få något så fantastiskt och dyrbart. Jag var inte ens svettig. Om vi säger så. Jag skulle när som helst kunna börja jobba som konsult för epiduralbedövning.

DSC_0019

Det råkade sig så att Arvids första bad hemma inträffade just precis när Ingrids docka Emilia absolut skulle badas. Vår första reaktion var att det ju inte alls går för sig. Men sedan funderade vi på varför det inte alls skulle gå för sig och sedan visade det sig gå ganska bra för sig i alla fall.

DSC_0036

Den skrynklige med sin far just före vi lämnar förlossningssalen och checkar in på bb. Kolla mössan! Vi fick den av den barnmorska som hjälpte Arven till världen. Hon ger alla “sina” bebisar en mössa. Underbart.

DSC_0039

Jag var så lycklig. Så oerhört lycklig. Och hade som alltid ett hårband runt handleden. Sådan är jag.

DSC_0046

Efter det där badet för några bilder sedan torkades och vårdades bebisarna i vardagsrummet.

 

 

 

DSC_0082

I mitten av december kom en av mina systrar på besök. Vi byggde och klädde granen. Det känns länge sedan.

DSC_0110

Samma dag. Då vi byggde och klädde. Jag saknar mitt vanliga hår.

DSC_0140

Vi hoppar fram en månad i tiden och landar ungefär en månad tillbaka i denna tid. Och där, i Ingrids säng, ligger de två finaste. En stor liten syster och en liten liten bror. Hur skulle hjärtat kunna annat än svämma över?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s