10 reaktioner på ”Push up

 1. du är inte lättstött! Eller så är jag det också. När det ska vara SUPER push up dessutom? Och jag bara ser framför mig alla dessa män och tonårspojkvänner som tänker att jamen sådär vill jag att min kvinna ska vara, det där ska jag köpa åt henne i julklapp. Tror jag skulle spy om jag fick den där skiten i julklapp. Säger som Shakira: Lucky that my breasts are small and humble, so that you don’t confuse them with mountains.

  • Åh, jag önskar att jag kunde sjunga med dig och Shakira. Men jag får nog tyvärr ödmjukt hålla mig i bakgrunden när ni sätter igång.

   • Allt är väl bra egentligen. Bara vi skulle bli bättre på att inse att också det vi själva har är tillräckligt bra. Att både berg och plattland har sin charm och sina fördelar och att man får det man får och får vara glad. Och att det ju faktiskt spelar ganska liten roll när allt kommer omkring.

 2. Haha, märker nu att jag var lite väl rabiat där. Men det här samhället är bara så upprörande. Och faktum att jag just läst Caitlin Morans Konsten att vara kvinna, gör inte min syn på samhället mindre upprörd.
  Sen har jag tänkt på hur invandrare från muslimska länder upplever de där reklamerna. Att komma från länder där kvinnor är så heliga att de är täckta från topp till tå, till ett land där i princip nakna kvinnor ligger trånande på stora plakat över hela staden. Och den enda informationen är en liten prislapp. Inte undra på att unga muslimska killar kan bete sig helt fruktansvärt på krogen, de bara antar att alla västerländska kvinnor är till salu.
  Sådär, nu behöver jag inte skriva ett inlägg på min egen blogg 🙂

  • Ja, det här samhället! Hjälp, vad vi har kommit kort och förstår lite.
   Jag har också läst den boken och kan absolut förstå din känsla. Kombinationen Caitlin Moran och underklädesplakat är nog inte bara sådär.

 3. Min nioårige son tyckte de var hemska. Utbrast faktiskt helt spontant i nåt usch då vi kom fram till hålplatsen förra veckan. Att vad tycker vi mammor/flickor när vi ser andra helt nakuga på busshållplatsen sådär. ❤

 4. Jag tänkte också till lite hur världen är ställd då jag gick in till Lindex bh-avdelning. Till vänster en ställning som annonserar ut BOMBSHELL! och till höger en ställning med bhar i storlek 65AA. De var ju bara vadd, ingen kupa ju. 10-åringar ska inte känna att de måste ha bröst eller vara sexiga. Suck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s