Malins återkomst

Är det någon annan än jag som överväger att vara vaken vid midnatt för att bevittna Malins återkomst i bloggvärlden? Jag har saknat hennes skriverier så innerligt. Må hon inte ha uppskattat pausen så mycket att hon inte återvänder nu när november äntligen är här igen!

9 reaktioner på ”Malins återkomst

  1. Nej hörni, nu blir jag ju alldeles rörd! Jag tycker det är sanslöst att ni saknar mig på internet. Och jag är tillbaka! Jag har just skrivit mitt första inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s