Helsingfors stadsorkester

Något av det allra roligaste med att bo i Helsingfors hittills: att Helsingfors stadsorkester vill ha Arvid (och alla andra nyfödingar i den här staden) som gudbarn. Vi tackar och tar emot erbjudandet och ser fram emot att få skivan Nallekarhu konsertissa och inbjudningar till konserter på olika håll i vår stad.

Notera rubriken. Ibland känner jag att jag skriver en rubrik som jag antagligen använt många, många, många gånger tidigare. Den här gången vet jag med bestämdhet att rubriken är ny som nåden idag.

20121031-115515.jpg

6 thoughts on “Helsingfors stadsorkester

  1. Roligt! Jag kallade vårt yngsta barn för en kulturell bebis för att han deltog i fem konserter före han hade fyllt två månader. Nämligen råkade syskon ha många konserter där de uppträdde. Det gick så bra!
    Det är inte lika lätt att delta i konserter med en två-åring. Förra gången var nog lyckad: han orkade sitta stilla hela konserten, där storebrodern spelade piano. Jag fick kanske 100 pussar under konserten. Väldigt mysigt!

  2. Vad bra att du påminde mig! Skulle anmäla E också, men hade inget internet i somras och har totalt glömt hela saken. Men har också tappat broschyren. Skall man maila dem eller hur gick det till? Och vad vill de i så fall veta? Hittade inget på deras sida.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s