Helsingfors stadsorkester

Något av det allra roligaste med att bo i Helsingfors hittills: att Helsingfors stadsorkester vill ha Arvid (och alla andra nyfödingar i den här staden) som gudbarn. Vi tackar och tar emot erbjudandet och ser fram emot att få skivan Nallekarhu konsertissa och inbjudningar till konserter på olika håll i vår stad.

Notera rubriken. Ibland känner jag att jag skriver en rubrik som jag antagligen använt många, många, många gånger tidigare. Den här gången vet jag med bestämdhet att rubriken är ny som nåden idag.

20121031-115515.jpg

6 reaktioner på ”Helsingfors stadsorkester

  1. Roligt! Jag kallade vårt yngsta barn för en kulturell bebis för att han deltog i fem konserter före han hade fyllt två månader. Nämligen råkade syskon ha många konserter där de uppträdde. Det gick så bra!
    Det är inte lika lätt att delta i konserter med en två-åring. Förra gången var nog lyckad: han orkade sitta stilla hela konserten, där storebrodern spelade piano. Jag fick kanske 100 pussar under konserten. Väldigt mysigt!

  2. Vad bra att du påminde mig! Skulle anmäla E också, men hade inget internet i somras och har totalt glömt hela saken. Men har också tappat broschyren. Skall man maila dem eller hur gick det till? Och vad vill de i så fall veta? Hittade inget på deras sida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s