I lärarrummet

Att offentliggöra sin graviditet innebär roliga saker. När jag hade ätit spenatplättar i skolans matsal och kom in i lärarrummet möttes jag av den här:

20120424-192522.jpg

En underbar kollega hade sett mitt offentliggörande på facebook och blivit så glad att hon bakade den kanske godaste chokladtårta jag någonsin ätit. Jag rördes till tårar och hoppas att ingen såg det. Och om någon såg så får jag väl skylla på graviditeten.

2 reaktioner på ”I lärarrummet

  1. Amanda, det kan vara både hormoner och gener, för jag fällde också en tår – den här gången över att det finns sådana kolleger. Jag är glad för din och er skull, och glad att många vill dela er stora glädje. Kram, vi ses om ett par dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s