46 reaktioner på ”Blogginlägget som blev

  • Ja, lyckan och tacksamheten är enormt stor i det här hemmet just nu. Tack för din hälsning! Den värmer och gör mig glad.

 1. Det tar mig till tårar, bli så glad för er – fast vi inte heller känner er. Har också varit med om det du skrev för några inlägg tillbaka, och då jag läste om dig/er och tankarna grät jag med er. Ber och hoppas för er nu.

  • Tack så innerligt mycket för dina böner och för ditt hopp! Och för tårarna. Både dem av glädje och sorg. Fast jag inte heller känner dig så värmer din omtanke. Mycket.

 2. Ditt inlägg gör mig så glad och lycklig och varm i hjärtat. Jag känner också redan saknad, för att den där nya lilla människan är så långt borta och jag som vill vara nära och se den växa! 🙂 Huvudsaken är ändå inte min saknad utan er lycka! Kramar kramar kramar!

 3. Grattis Amanda, vilken glad nyhet! Man får lite glädjetårar i ögonvrån och lyckofjärillar i magen. Vilken söt liten en. All lycka och tack för en blogg som verkligen ger Nåt.

  • Jag tycker också att den lilla är söt. Ofattbart söt! Tack för din hälsning, och för din fina ord om min blogg som åtminstone ger mig Nåt.

  • Många, många tack, Karin! Jag är också glad. Strålande glad. Och att berätta om det är ännu roligare än jag trodde.

 4. Vilka glada nyheter! Jag tänkte skriva en kommentar då du skrev om ert missfall – hoppas att ni får uppleva ett nytt plus på stickan! Och det fick ni ju 🙂 STORT GRATTIS till er alla!

  • Det fick vi! Efter många tårar och en tid av besvikelser var det vår tur. Igen. Och den här gången börjar jag småningom våga tro att det kommer att gå bra.

  • Tack, Linn! Ja, du vet ju vad vi har framför oss. Det är färskt för dig. Och jag tror att det kommer att kännas lika nytt och lika omvälvande för mig också fast det är andra gången. Rutin får man kanske inte på nya liv.

 5. Så härligt!!!! Jag gläder med er!

  ”Herra, kiitos pienestä liikuttavasta hahmosta ultraäänikuvassa.
  Kiitos pikkuisesta viuhtovasta nyrkistä.
  Kiitos kymmenestä sormesta ja varpaasta.
  Kiitos peukaloa imevästä suusta.
  Kiitos siitä, miten taitavasti olet hänet luonut.
  Kiitos ihmeestä, joka tuntuu taas hitusen todemmalta.”
  (Katja Kaila: Taivaan täydeltä sormenjälkiä. Äidin rukouskirja)

  Om du kan be på finska, kan jag rekommendera bönboken därifrån jag tog bönen. Katja Kaila har formulerat på ett fint sätt tankar som mammor har under graviditeten, under förlossningen, under bebistiden och efter det. Denna bok är en pärla!
  http://www.kotisatamankauppa.fi/index.php?sid=30003&tuoteid=13723

 6. Vilken härlig nyhet! Lyckönskningar till er alla =)
  Här väntar vi också på vem det är som ska komma till oss mitt i varmaste juli, spännande och roligt!

  • Åh, ska ni få en liten i juli? Så spännande och roligt! Det är konstig känsla att vänta på någon och välkomna någon som kommer att bli en så stor del av ens liv. Utan att veta vem det är. Men härlig! Grattis till er!

 7. Hej Amanda!
  Vi känner inte varandra, men som den ändå trogna bloggläsaren jag är, vill jag säga ett stort grattis från bottnet av mitt hjärta. Jag önskar dig all lycka och glädje på denna din resa. Jag önskar dig allt gott, och här finns en som håller båda tummarna för hela familjen!

  • Oj, tack för din fina hälsning! Jag blir så glad. Tänk att en människa som jag inte ens känner delar bår lycka med oss! Det är stort. Hoppas du fortsätter läsa min blogg. Det lär bli en hel del om den här resan nu framöver.

 8. Jag tänkte kommentera ditt tidigare inlägg, men funderade alltför länge på vad jag skulle skriva. Den här gången är det så mycket lättare – grattis! Och lycka till! Livets under alltså. Man blir inte klokare hur mycket man än tänker på det.

  • I sanning livets under. Lika förunderligt varje gång. Tänk att just jag och just vi fick ännu en chans till ännu ett liv. Tacksamheten är enorm. Enorm!

  • Tack för ditt varma och glada grattis. Jag är alldeles till mig över hur många som delar glädjen med oss. Det känns stort och fint och härligt!

 9. Oj, Amanda! Det är så vackert att ni skall få ett litet liv till i er fina, fina familj! Hon eller Han kommer att få det så underbart hos er! Det är bara så oerhört vackert när ett litet barn får komma till, finnas där och vara så efterlängtat. Många stora kramar till er alla 4!

 10. Å så roligt! Det känns som att jag gråter var och varannan gång jag kikar in här nu, den här gången av lycka! Grattis till er! (Jag känner dej inte men tycker att du skriver alldeles underbart! Tack för att du delar med dej.)

  • Tack för att du delar vår glädje! Varje kommentar värmer. Och tack för dina fina ord om min blogg. Jag tycker om att skriva i den.

 11. Voj, så roligt! Lyckönskningar åt hela familjen. Konstigt att kroppen tycker det är orsak att gråta när man läser en såhär glädjande sak.

 12. Åh så underbart! Stort grattis! 🙂 Hittade hit till din blogg för en liten tid sedan, blev så ledsen när jag läste ditt tidigare inlägg som inte blev… och så nu, nu har det blivit ett lycko-inlägg! Helt underbart, en sådan värdefull gåva! Önskar er allt gott och all lycka och välsignelse! ❤
  /Heidi, som gick i samma klass som du i gymnasiet

  • Heidi, tack för din hälsning och dina fina ord!! Det känns, precis som du säger, som en fantastisk gåva. Vår tacksamhet och glädje är stor. Hoppas allt är bara bra med dig och er! Skriv gärna ett kort mejl och berätta!

   • Undrar bara om du fick mitt mejl, jag är lite osäker på e-mailadressen nämligen 🙂

   • Det behöver du inte, alltså jag menar, det var inte därför jag undrade om du fått det 🙂 var bara osäker på adressen! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s