Att vara hemma

Och lika plötsligt var vi hemma igen. Och sa  till varandra att det är absurt att tänka att vi faktiskt åkte iväg först igår på morgonen. Att vi varit borta bara en natt. Tiden går långsamt när man lever långsamt.

Den sista människa jag pratade med i Tallinn var den bästa tänkbara ambassadör för alla serviceanställda, en sådan där som får varje kund att känna sig som den viktigaste på hela veckan. Den första jag pratade i Helsingfors gav mig någon slags tillsägelse för att jag använde fel preposition när jag formulerade en fråga på finska.

Det är skönt att vara hemma.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s