Glömt

Har ni också glömt bort att jag har en blogg? Själv har ju. Jag har ägnat den kanske minus två tankar under veckan som gått. Istället har jag tänkt på ting såsom öppet hus, förkylning, sorgen, bortglömda bokningsnummer, presidentval, folks kommentarer kring presidentval (kanske allra mest det faktiskt), konflikter, goda vänners goda nyheter, sportlov…

Och nu sitter jag plötsligt på ett hotellrum i Tallinn. I samma hotellrum som de två jag älskar mest och lever med bäst. Och nu tänkte jag plötsligt på min blogg. Först en gång. Och sedan en till. Och sedan… Blev det nästan på plus och då ville jag skriva. Att jag lever och mår. Att veckan varit som den varit men att helgen som började 6.15 i morse är bara bra.

6 thoughts on “Glömt

  1. Jag har lite för väl kommit ihåg din blogg och varje kväll tittat efter nytt inlägg.
    Vad är det med folks kommentarer om presidentvalet, som fått dig att grubbla?
    Ha en trevlig helg med dina kära och återkom med blogginlägg när din inspiration är på plus.

    • Det gläder mig att du letat efter inlägg. Må det inte komma flera kvällar nu utan dylika.

      Jag återkommer gärna till det där med presidentvalet och mitt grubblande kring det. Finns ju hur mycket som helst att säga om saken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s