Inte så speciellt bra

Jag lät Fredriks vilja väga tungt i valet av uppesittarkvällsfilm. För att han för en gångs skull skulle få se något annat än de romantiska komedier jag brukar styra in oss på.

Hur det går? Tja, inte så speciellt bra. Vi är drygt en halvtimme in i filmen och har hittills sett väldigt, väldigt, väldigt mycket natur och rymd och hav. Hört poetiska ord. Ibland. Dramatisk musik. Sett att det nog finns människor i filmen. Men också dinosaurie. Och mest natur alltså. Jag har nog inte sett så här mycket natur under hela det här året hittills.

Efter tio minuter av ärligt chansgivande fick jag lov att surfa medan jag ser filmen och det underlättar.

Hangover 2 skulle nog ha varit ett säkrare kort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s