Jag får blöda

De berättelser ur riktiga människors riktiga liv som fallit över mig under de senaste dagarna får mig att känna. Massor. Å ena sidan att jag absolut inte vill ha flera barn och å andra sidan att jag vill ha fyratusen barn. Eller åtta.

Och jag vet ju att inget av de alternativen kommer att skydda mig. Livet kostar, livet sårar. Det är det enda jag är helt säker på. Hur högt priset blir, hur djupa såren blir vet jag inte. Men också jag får betala och också jag får blöda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s