Större än tröttheten

Jag arbetade som en maskin idag och maskiner kan ibland belönas med att få avsluta arbetsdagen redan kvart över två (men vi kan tala tyst om när den började). Sedan dess har jag varit hemma med kvinnan i mitt liv och jag kan inte ens minnas när jag senast varit hemma så här många timmar i sträck i vaket tillstånd. Och jag har njutit.

Jag har kokat makaroner utan att göra något annat alls samtidigt och tänkt att det kan vara livet. Jag har läst sjuttio sidor roman. Jag har högläst okänt antal sidor barnbok. Jag har bläddrat i H&M:s höstkatalog utan att förstå varför. Jag har läst bloggar som jag läst för sällan på för lång tid. Jag har dagdrömt om helgen. Och ännu mera om nästa helg. Jag har dansat med Fredrik och Ingrid till Bryan Adams Heaven. Och utan att jag egentligen tycker speciellt mycket om den låten  kändes det onekligen som om lite himmel var på besök i vårt vardagsrum just då.

Nåd är att lyckan är större än tröttheten just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s