Den där pojken

Som lågstadieelev fick jag mycket kärlek av två pojkar i min klass. De var bästa vänner och båda två kära i mig under flera års tid. Jag tror faktiskt att Fredrik sådär nätt och jämt har älskat mig lika länge som de gjorde. De lovade mig att de skulle bli tennisproffs och att jag följaktligen skulle få bli tennisproffsfru om jag bara gifte mig med åtminstone en av dem. Så blev det inte. På något sätt. Men en av dem är fotoproffs nu. Och det är ju alltid så väldigt väldigt roligt när en människa man vuxit upp med blir oerhört duktig. Nästan magiskt. Att det är den där pojken.

0 reaktioner på ”Den där pojken

  1. Ush ja gillade inte alls artikeln om honom, han är jätte egoistisk! Men bara för att han verkar veta vad han vill av livet behöver inte du veta det. Oftast de som tror sig veta vet alldeles fel. Bara hans ord gör antagligen väldigt många andra stressade av att de inte vet vad de vill. Men måste man göra det?

    • Nej, man måste förstås inte, de flesta gör väl inte det. Men ibland vill man veta. Och de som har tydliga mål måste få ha det. De kan säkert vara till stor inspiration för många andra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s