Skräckläsningen

Mot bättre vetande upptog jag skräckläsningen i torsdags. Jag var nära att avsluta i går före läggdags men insåg i tid det förnuftiga i att lämna de femtio sista sidorna till dagsljus. Det gjorde jag rätt i.

Boken var faktiskt bra. Berättelsen tog faktiskt tag. Men i natt drömde jag mardrömmar som berörde nästan alla tonårsflickor jag känner. Och i morse blev jag lite orolig för Ingrid när hon stängde in sig i sitt rum medan rullgardinen var nerdragen och hellre höll till där i ensamheten i mörkret än intog morgonkaffe på balkongen med oss.

Så att sådant.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s