Var närmaste wc finns

Konsekvens av lägerliv: att man vaknar på natten efter några timmars sömn, ser sig omkring och försöker lista ut var man befinner sig. Allt detta för att sedan försöka komma ihåg var närmaste wc finns, inser att man måste utomhus för att hitta den och tänker att det i 9,4 fall av 10 inte är värt det och försöker somna om med lätt kissnödighet. Efter ett par minuters nöd inser man sedan att man ju är hemma och att man varken behöver klä på sig kläder eller skor för att  besöka en toalett. En av de där några (få) fördelarna som finns med vanligt hemmaliv.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s