Lästid

Jag har tillbringat mer tid än lovligt på facebook idag, vilket en god vän mera än gärna påpekade här tidigare på kvällskvisten. Så nu ska jag med våld tvinga mig att göra något annat och börjar läsa den där första av de där fem böckerna jag hade tagit med mig på lägret i någon märklig förhoppning om oerhört mycket lästid.

Marian är helt okänd för mig. Jag hittade den här mastodonta romanen på drygt 700 sidor på bokrean i vintras och tänkte att den skulle vara perfekt i sommarsolen. Någon som vet mera om det än jag själv?

Advertisements

0 thoughts on “Lästid

  1. Ja! Jag gillar Keyes och har läst allt av henne. Den där är inte en av de bästa. Men En ofrivillig semester är super, liksom de övriga första hon skrev.

    Det jag tycker om i hennes författarskap att hon skriver böcker som man först tror är en småtrevlig och avslappnad berättelse, men som sen tar vändning och blir en roman som får en att fundera på ganska stora saker. Trots att det är lättläst.

  2. Marian är bra, men hennes bästa är definitivt Anybody out there? Om du inte gillar Marian Keyes sådär omedelbart ska du åtminstone inte ge dig innan du läst den!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s