Det lilla livet

Och medan kvällen blev natt och sedan dag här i Stockholm föddes ett liv som är nästan ännu mera mirakulöst än liv brukar vara. Jag ska ägna halva dagen åt att tacka för att det lilla livet mår bra och andra halvan åt att heja på den bästa av män när han och tjugotusen andra springer 42 kilometer.

0 reaktioner på ”Det lilla livet

  1. Tack Amanda för att du varit så nära trots att du varit långt borta. Nära i tankar och bön. Det har vi känt tydligt, att vi varit burna av så många! Vänner är verkligen en av livets stora välsignelser. Det lilla livet och vi är så tacksamma. Kram

    • Tack Mea! Han är liten men stark. Månne han inte sparkade hål på hinnan för att slippa ut och få visa vad han går för. Vi vill gärna tro så. Och jag vill tro att er tur kommer snart. Det är min bön. Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s