Det lilla livet

Och medan kvällen blev natt och sedan dag här i Stockholm föddes ett liv som är nästan ännu mera mirakulöst än liv brukar vara. Jag ska ägna halva dagen åt att tacka för att det lilla livet mår bra och andra halvan åt att heja på den bästa av män när han och tjugotusen andra springer 42 kilometer.

0 thoughts on “Det lilla livet

  1. Tack Amanda för att du varit så nära trots att du varit långt borta. Nära i tankar och bön. Det har vi känt tydligt, att vi varit burna av så många! Vänner är verkligen en av livets stora välsignelser. Det lilla livet och vi är så tacksamma. Kram

    • Tack Mea! Han är liten men stark. Månne han inte sparkade hål på hinnan för att slippa ut och få visa vad han går för. Vi vill gärna tro så. Och jag vill tro att er tur kommer snart. Det är min bön. Kram.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s