Man flu

Jag har inte längre ont i halsen. Jag rosslar inte längre istället för att tala. Men jag hostar fortfarande upp inre organ i svalget varje gång jag utsätter min lekamen för ansträngning (hit räknas verkliga kraftprov som stå och gå). Och med jämna och ojämna mellanrum snyter jag mig. Min förbrukning av näsdukar den senaste veckan har nog kostat mången apa sitt hem. Usch.

Jag har ingen vanlig förkylning. Jag har man flu. Trodde det redan för en vecka sedan. Vet det nu.

20110513-150956.jpg
När man har man flu har man halsduk när andra har shorts.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s