Tillbaka

När jag inledde min bloggfasta trodde jag att jag abstinensskakig skulle blogga på påskdagsmorgonen före jag ens hunnit kolla innehållet i påskgräset.

Så blev det inte. Alls.

Min paus har varit så lång och så innerlig att jag inte riktigt tänkte tanken, inte ens på annandagen. Så lång och innerlig att jag fick testa tre olika lösenord före jag ens lyckades logga in här. Och så lång och innerlig att jag inte riktigt minns hur jag hade tänkt att min come-back skulle se ut.

Så här var det åtminstone inte. Men nu är jag tillbaka.

0 reaktioner på ”Tillbaka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s