Hård värld

Vi lever i en hård värld. JAG tycker det. Jag som är ung, frisk och stark. Som är lyckligt gift, utbildad och anställd. Som har alla kroppsdelar i behåll och som inte har för mycket av den varan. Som har ett tryggt hem, en vacker dotter och en bil som startar alla dagar och krånglar inga dagar. Som till och med fått det roligaste av sommarjobb – som om det inte skulle räcka med att det vanliga jobbet är en fest. Som har en familj att räkna med. Som har vänner som är närmare än allt. Som lever ett spännande liv, ett meningsfullt.

Och JAG tycker att världen är hård. För att jag inte alltid är tillräcklig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s