Ändrade planer

Det blev lite ändrade planer. Det strular på VR och mitt tåg har stått stilla i Haukivuori i en timme. Jag har sett en ny bygd. Och ätit glass.

Mina nya idoler är de två konduktörerna på tåget. De har minglat med folk och spridit bra stämning. Under hela denna timme har suckar och klagan lyst med sin frånvaro – helt och hållet dessa tvås förtjänst. Bara jobbiga mensbarn har gnällt. Men det gör de ju for living.

0 reaktioner på ”Ändrade planer

  1. Konduktörerna var helt fantastiska, de enda som inte gnällde! Själv satt jag på samma ställe en timme senare och rullade tummarna lika länge. På morgonen var det värre – att ta sig från Pmäki till Helsingfors är inte det smidigaste när tågen inte går över huvud taget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s