Som ny

En stor del av den trötthet som präglar mitt liv ligger utanför min makt. Därför får jag äta hur mycket glass som helst just nu. Jag tror på att vara ovanligt snäll mot sig själv när en del omständigheter är ovanligt o-snälla mot en. Därför tog jag mig också i kragen och drog en intensiv Paolo-kvart i vardagsrummet efter Ingrids läggdags. Och jag blev som ny. Ha. Jag som alltid har trott att folk som påstår att träning ger mer energi än det tar ljuger för sig själva. Jag har mycket att lära.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s