Första gången

Klockan är halv elva. Det är söndag. Det betyder att det imorgon är måndag. Med allt vad det innebär av jobb och förskola och förskola. Hilde borde verkligen sova. I vanliga fall är det rätt svårt för henne att somna. Ikväll är det rätt omöjligt.

Och jag förstår henne. Befarar att jag själv kommer att känna av samma omöjlighet trots att jag har sovit typ tretton timmar totalt de senaste tre nätterna. Men trots tröttheten blir det svårt att somna ikväll.

För ikväll somnar han hos oss för första gången.

Här fotad av mannen Anders i sin allra första familj.

En reaktion på ”Första gången

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s