Att dela liv

Jag undviker att räkna likes. Tänker att man kan bli galen med mindre och att livet och självkänslan är alldeles tillräckligt sköra som de är.

Men. Mitt inlägg om mitt nya jobb har på Facebook fått 242 likes och knappa 70 kommentarer. Jag har sett dem. Jag har räknat dem. Jag har tagit dem till mitt hjärta.

Och världen själv har tett sig både ljusare och vackrare.

Det finns många dåliga saker man kan säga om sociala medier och ibland säger jag dem. Men när vi delar varandras glädje och tacksamhet… Då är det faktiskt riktigt vackert.

Tack till alla er generösa och uppmuntrande människor. Tack för att ni såg storheten i det här och delade det med mig. Om jag var på rosa moln innan vet jag inte vilken färg som ska beskriva molnen jag är på nu.

Att dela liv är bara bäst. Varje gång jag delar det svåra och tunga vet jag det. Varje gång jag delat det ljusa och vackra vet jag det. Ensam är inte, har aldrig varit och kommer aldrig att bli stark. Vi behöver verkligen varandra.

Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s