Svårt med kompisar

För mig var det länge väldigt svårt med kompisar och det var först i gymnasiet som jag fick vänner som jag verkligen litade på och räknade med.

Men vilka vänner jag har haft sedan dess!

Jag tänker ofta att jag inte förstår hur just jag kunde få världens bästa vänner. Det här veckoslutet har jag tänkt på det kanske tusen gånger. Eftersom jag har fått vara med vänner kanske tusen timmar. Och eftersom jag har behövt det jättemycket.

Tänk om jag hade vetat det här när jag var sex eller sju eller elva eller fjorton. Att något som i ett skede av livet känns så hopplöst svårt kan bli så hoppfullt bra.

Jag är så tacksam. Jag litar på dem och jag räknar med dem varje dag. Men inte en enda dag tar jag dem för givna.

2 reaktioner på ”Svårt med kompisar

  1. Åh, stort tack för att du delar det🙏Som mamma till fyra, varav två med diagnoser, vet man att det inte alltid är lätt med vänskap🥲💞Samt att det går upp och ner…Därför alltid lika skönt att höra när det ordnar sig, trots svårigheterHos mig kan man i dag klicka sig vidare till min andliga hemsida, där man kan tävla om en healing inför Alla hjärtans dag💖Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s