Det som de är tillsammans

Ibland sörjer jag att våra barn sällan har två föräldrar på plats samtidigt. Vi jobbar ofta lite i otakt och omlott och när man adderar skjutsande till barnens hobbyer blir det inte många gemensamma lediga timmar i veckan. Det här leder dels till att vi aldrig tycker att vi hinner städa och dels till att vi sällan kan göra något tillsammans allihopa och ännu mer sällan ge barnen tumistid.

MEN efter en liten stund i den sorgen landar jag i tacksamhet över att våra barn alla i perioder har haft ledig egentid med Fredrik varje vecka. Just nu är det Hildes liv som möjliggör det och pappa-Hilde-dag är kanske hennes allra bästa dag. De gör alltid något stort. Typ åker till Prisma. För allt är stort när man får göra det med någon man älskar.

Och jag… Jag är så svag för det som de är tillsammans. De har något speciellt, något som är bara deras.

Idag ville hon att de skulle packa sina badkläder inför deras kommande simtur. Vid Petsmo simstrand. Så det är ju inte nästa vecka precis. Men hennes bikini och simglasögon är alltså redan packade. Jag älskar det mycket.

Hans badbyxor och solkräm är också packade. Jag älskar det ännu mera.

De två. Going strong since november 2016.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s