Styr upp er vardag och sätt en guldkant på någon annans

Oj, ni hjältar som alltid bär kelakorten där de är lättast att komma åt. Ni krigare som kan orientera er i ljusa sjukhusbyggnader. Ni tappra som känner er helt hemma i de där väntrummen där vi andra alltid alltid alltid vill vara bara tillfälliga gäster.

Så skrev jag i ett blogginlägg i maj 2017.

Vi är numera en familj som sitter oftare i väntrum på sjukhus än vi skulle vilja. Jag skulle önska att vi fick besöka dem mera sällan.

Å andra sidan sitter vi nästan alltid i ofarliga väntrum. Vi är inte rädda. Ibland oroliga, rätt ofta fundersamma men aldrig rädda. Jag har inte besökt ett enda sjukhus en enda gång utan att tänka på alla dem som bor i helt andra slags väntrum och som aldrig får någon paus. På dem som turas om att sova med ett barn på sjukhus och andra barn hemma. På dem som aldrig vet hur nästa vecka ser ut. På dem som vet att julen firas åtminstone delvis på barnavdelningen. På dem som hela tiden andas lite för ytligt.

För dem finns Project liv. Project liv gör en stor skillnad för de familjer som vet mer än någon av oss vill veta om väntrum, sjukdom och smärta. För att de ska kunna göra den skillnaden behövs vi andra. Genom våra bidrag är deras verksamhet möjlig. Du kan enkelt bidra genom att bli stödjande medlem, genom att ordna en insamling eller genom att köpa Project livs produkter.

Jag tycker att du kan börja med att köpa Project livs familjekalender för år 2022, antingen till din egen familj eller till en annan familj som verkligen behöver en sådan.

Vi har kört med familjekalender i flera år – jag vet inte hur vi skulle klara oss utan. Det hjälper oss att styra upp vår vardag och om vi genom att välja just den här familjekalendern kan ge någon annans vardag en guldkant – då är det den absolut bästa familjekalendern som finns. Köp! Kalendern hittar du på en julmarknad eller ett apotek nära dig eller i en webshop ännu närmare dig.

Hjälp Project liv att hjälpa. Det är många kämpande familjer som behöver guldkanter och ljusglimtar. Tänk att vi får och kan vara med och bidra!

Vi och vår familjekalender för år 2022 är fotade av vår vän Anders Holmberg.

En reaktion på ”Styr upp er vardag och sätt en guldkant på någon annans

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s