Vad jag läste 2019

147. Så galet många böcker läste jag år 2019. Jag tror – vet nästan säkert – att jag som vuxen aldrig förr har läst så många böcker under ett enda år. Det har gjort sitt att jag har läst en hel del på jobbet nu under hösten. Och det har gjort sitt att jag har velat läsa en hel del också på fritiden trots att jag har läst en hel del på jobbet.

Jag antar att det skulle vara både orimligt och ointressant om jag listade alla 147 böcker men jag listar frimodigt tjugofem favoriter (i den ordning jag läste dem) från året som gick. Se dem som de lästips de är.

One thought on “Vad jag läste 2019

  1. Tack för boktipsen och tack för 2019 också. Jag minns att du var orolig då du ännu sökte och ännu inte fått nytt arbete. Jag var litet förvånad och tänkte att det nog alldeles snart skulle ordna sig. Jag är glad att det tycks ha blivit så bra för dig och hela din familj.
    God fortsättning på året!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s