Vind

Om jag grät i dag. Ja, jag grät i dag. Henne kan jag inte säga hejdå till utan tårar. Jag ÄR liksom Vem kan segla förutan vind. Hon är i sanning en av mitt livs bästa vindar, hon som funnits där sedan jag var ett år och nästan två månader. Jag var så liten och jag fick en så stor gåva när jag fick henne som lillasyster. Att vi tycker så enormt mycket om varandra och har det så fint och roligt och lätt tillsammans är kanske gåvornas gåva här.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s