Sommartillvaro

Det händer att jag mitt i sommartillvaron frågar mig hur ett jobb till ska rymmas in i vårt liv. För att inte tala om två barns skola och ett barns dagis. Det känns onekligen som om livet är ganska fullt nog som det är. Jag läser, springer, stickar och mest av allt; delar liv. Älskar det. Var ska allt det där andra som händer i augusti få plats?

När det händer att jag frågar mig så gör det gott att veta att jag trots allt alltid har tyckt allra mest om helt vanlig vardag. Jag tycker om lite tajta morgnar, återföreningen på eftermiddagarna, rimlig läggdags och efterlängtad helgfeelis. För att inte tala om hur mycket jag tycker om att jobba.

Jag ser genuint fram emot sommartillvaro några veckor till och jag ser lika genuint fram emot allt det där andra som händer i augusti.

Vackert så. Väldigt vackert så.

2 thoughts on “Sommartillvaro

  1. Nej du, slutade jobba för några månader sen, och vet icke hur jag ska få utlopp för min energi… Kanske inspirationen infinner sig en vacker dag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s