Sommartillvaro

Det händer att jag mitt i sommartillvaron frågar mig hur ett jobb till ska rymmas in i vårt liv. För att inte tala om två barns skola och ett barns dagis. Det känns onekligen som om livet är ganska fullt nog som det är. Jag läser, springer, stickar och mest av allt; delar liv. Älskar det. Var ska allt det där andra som händer i augusti få plats?

När det händer att jag frågar mig så gör det gott att veta att jag trots allt alltid har tyckt allra mest om helt vanlig vardag. Jag tycker om lite tajta morgnar, återföreningen på eftermiddagarna, rimlig läggdags och efterlängtad helgfeelis. För att inte tala om hur mycket jag tycker om att jobba.

Jag ser genuint fram emot sommartillvaro några veckor till och jag ser lika genuint fram emot allt det där andra som händer i augusti.

Vackert så. Väldigt vackert så.

2 reaktioner på ”Sommartillvaro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s