Tröja

Jag ville egentligen bara berätta att jag äntligen har stickat ännu en tröja. Som jag tycker om. Och att min älskade syster har fotograferat mig i den. Om sommarvädret fortsätter bjuda på tretton grader och kall vind lär tröjan vara i flitig användning. Kinda hoppas inte, fast jag faktiskt tycker om tröjan.

(Jo. Det är ännu en sådan där tröja som jag redan har i svart, vitt, grått, rött och någon suspekt blandning som kanske kunde kallas blåmelerad. Någon gång ska jag sticka en annan tröja, men det är inte nu. Nu stickar jag en ljusare blå.)

2 thoughts on “Tröja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s