Tröja

Jag ville egentligen bara berätta att jag äntligen har stickat ännu en tröja. Som jag tycker om. Och att min älskade syster har fotograferat mig i den. Om sommarvädret fortsätter bjuda på tretton grader och kall vind lär tröjan vara i flitig användning. Kinda hoppas inte, fast jag faktiskt tycker om tröjan.

(Jo. Det är ännu en sådan där tröja som jag redan har i svart, vitt, grått, rött och någon suspekt blandning som kanske kunde kallas blåmelerad. Någon gång ska jag sticka en annan tröja, men det är inte nu. Nu stickar jag en ljusare blå.)

2 reaktioner på ”Tröja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s