40 % av familjen och 98 % av sakerna

I kväll ska jag somna för sista gången i det hem som är vårt. Det är naturligtvis helt omöjligt att vara sval och odramatisk.

Varje dag – seriöst varje dag – sedan vi flyttade in här har jag tänkt på hur otroligt tacksam jag är över att vi haft möjligheten att bo i en så sanslöst fin lägenhet på bästa tänkbara läge. Jag har egentligen aldrig slutat förundras. Vissa saker går inte att ta för givna.

I morgon flyttar 40 % av familjen och 98 % av sakerna norrut. Har jag sagt att det börjar vara nära nu?

I två hela dagar har min man och mina svärföräldrar packat och röjt och haft sig. Att vi varit dubbelt fler vuxna än vanligt har varit helt avgörande. På tal om tacksamhet, på tal om saker som inte går att ta för givna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s