Ren kärlek

Som bekant kan man stava till kärlek på många olika sätt. I dag har mina föräldrar stavat på ett av de vackraste sätt. Med riktigt stora bokstäver.

Vad de har gjort?

De har hämtat mig från tågstationen i en österbottnisk stad. De har sedan skjutsat mig till en arbetsintervju i en andra österbottnisk stad. Efter det har de skjutsat mig till tågstationen i en tredje österbottnisk stad. De har liksom bott på riksåttan i dag, för min skull. Det är ren kärlek. Jag känner mig orimligt älskad och bortskämd. Och väldigt, väldigt tacksam.

Jag läser på inför intervjun. Mamma fotograferar mig.

En reaktion på ”Ren kärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s