Ren kärlek

Som bekant kan man stava till kärlek på många olika sätt. I dag har mina föräldrar stavat på ett av de vackraste sätt. Med riktigt stora bokstäver.

Vad de har gjort?

De har hämtat mig från tågstationen i en österbottnisk stad. De har sedan skjutsat mig till en arbetsintervju i en andra österbottnisk stad. Efter det har de skjutsat mig till tågstationen i en tredje österbottnisk stad. De har liksom bott på riksåttan i dag, för min skull. Det är ren kärlek. Jag känner mig orimligt älskad och bortskämd. Och väldigt, väldigt tacksam.

Jag läser på inför intervjun. Mamma fotograferar mig.

One thought on “Ren kärlek

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s