Darr på rösten

Vi satt i bilen och lyssnade på radio Vega. Älska radio Vega. Danny Saucedo skildrade sin smärta över att han var tvungen att gå från sin babe. Och någonstans i hans brinnande bröst finns den här meningen:

Det brister i rösten varje gång,

varje gång jag säger ditt namn.

Och jag såg på mannen jag älskar över allt annat. Mannen jag varje dag – ja, varje dag – är tacksam över. Och jag konstaterade att min röst ingen gång, ingen gång brister när jag säger hans namn.

Trygg är jag i det.

Men om det finns någon där ute som tror att det är sann kärlek bara om det brister i rösten kan den personen komma att bli besviken och/eller förvånad. För kärleken tar sig många olika uttryck och ganska sällan är bristande röst ett av dem.

Det kan vara det vanligaste, mest naturliga och självklara samt minst dramatiska som finns. Samtidigt det största och finaste och bästa.

Också helt utan darr på rösten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s