Darr på rösten

Vi satt i bilen och lyssnade på radio Vega. Älska radio Vega. Danny Saucedo skildrade sin smärta över att han var tvungen att gå från sin babe. Och någonstans i hans brinnande bröst finns den här meningen:

Det brister i rösten varje gång,

varje gång jag säger ditt namn.

Och jag såg på mannen jag älskar över allt annat. Mannen jag varje dag – ja, varje dag – är tacksam över. Och jag konstaterade att min röst ingen gång, ingen gång brister när jag säger hans namn.

Trygg är jag i det.

Men om det finns någon där ute som tror att det är sann kärlek bara om det brister i rösten kan den personen komma att bli besviken och/eller förvånad. För kärleken tar sig många olika uttryck och ganska sällan är bristande röst ett av dem.

Det kan vara det vanligaste, mest naturliga och självklara samt minst dramatiska som finns. Samtidigt det största och finaste och bästa.

Också helt utan darr på rösten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s