Gott för en själ som min

Jag skriver sällan om vad jag gör, mer o vad jag tänker och känner. Inte heller i dag skriver jag om vad jag gjort, men jag låter min systers bilder berätta att vi tog färjan till underbart vackra Norrbyskär där sju av tio deltog i terränglopp.

Det är ointressant att läsa om att andra har för mycket att göra, sägs det ibland. Det kanske är lika ointressant att läsa om att andra har det bra på sin semester, men ni får helt enkelt ta det nu. Vi har det nämligen väldigt bra. Att jag ytandades konstant för bara några veckor sedan ter sig främmande nu när varje andetag hinner ner i magen.

Att kravlöst få vara i närheten av människor som älskar en; nog gör det gott för en själ som min.

Bilder: Matilda Audas Björkholm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s