Gott för en själ som min

Jag skriver sällan om vad jag gör, mer o vad jag tänker och känner. Inte heller i dag skriver jag om vad jag gjort, men jag låter min systers bilder berätta att vi tog färjan till underbart vackra Norrbyskär där sju av tio deltog i terränglopp.

Det är ointressant att läsa om att andra har för mycket att göra, sägs det ibland. Det kanske är lika ointressant att läsa om att andra har det bra på sin semester, men ni får helt enkelt ta det nu. Vi har det nämligen väldigt bra. Att jag ytandades konstant för bara några veckor sedan ter sig främmande nu när varje andetag hinner ner i magen.

Att kravlöst få vara i närheten av människor som älskar en; nog gör det gott för en själ som min.

Bilder: Matilda Audas Björkholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s