Bäst!

I dag gick Ingrid till skolan utklädd till bubbelbad. Är det valborg så är det. Liksom.

Varför Fredrik är världsbäst? Nå, kanske för att han för andra året i rad var ensam vuxen hemma på maskeraddagen. Och inte blir han ju sämre av att Hilde dessutom har varit febersjuk nu medan jag har varit borta. Eller för att båda stora barnen haft tider att passa under veckoslutet. Men allra bäst är nog att han inte enda gång har varit missunnsam och bitter över att jag har fått vara på resa medan hann har blåst och knutit och fäst ballonger med en gnällig Hildis på armen. Bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s